Hvordan virker FindÅben?

FindÅben hjælper dig ved søgning efter åbne firmaer i nærheden af dig. Indtast et firmanavn eller stikord, såvel som et sted og klick på 'Søg'. Herefter kan du så udvælge et firma fra resultatlisten, som bedst opfylder dine krav.

Skal jeg betale for at bruge FindÅben?

FindÅben er absolut gratis.

Hvor har du fået mine firmaoplysninger fra? Jeg har aldrig registreret på jeres side.

Dine firmaoplysninger er leveret af vores partner, CYLEX Fagbog. Du har til enhver tid ret til at ændre oplysningerne om nødvendigt. Ved at forvalte din CYLEX profilside, forvalter du også din registrering på FindÅben. Hver ændring, som foretages på din Cylex-side, vil også også vises online på FindÅben.

Hvordan tilføjer jeg mit firma på jeres webside?

For at få dit firma vist på FindÅbenskal du først registrere dig på CYLEX Fagbog, som er vores partnerfirma. Gå til deres hjemmeside: www.cylex.dk, vælg optionen 'Registrer' i øverst højre hjørne af siden, klik på 'Registrer'-knappen under fagbogafdelingen og følg de angivne trin. Efter at din registrering er aktiveret, vises dit firma automatisk påFindÅben.
Husk, at du skal tilføje dine åbningstider og vælge en kategori dertil, fordi uden disse vil dit firma ikke vises påFindÅben.

Jeg har fundet mine firmaoplysninger på jeres side, men de er ukorrekte. Hvordan kan jeg opdatere dem?

Klik først på knappen 'Meddel ukorrekte oplysninger' øverst til højre på siden for at korrigere informationerne. Hvis du er firmaets ejer eller medarbejder, så vælg optionen 'Meddel ukorrekte oplysninger'. Du ledes videre til din Cylex firmaprofil for at angive de korrekte informationer. Efter at dine ændringer er blevet kontrolleret og aktiveret vises de på FindÅben. Hvis du er en kunde eller blot kender firmaet og opdager, at oplysningerne ikke er korrekte, så klik på 'Kontakt' og send os en meddelelse.